Mijn favorieten

Verkoop

 


Waarom verkoop je jouw huis in de regio Winschoten? 


Jouw reden bepaalt onze verkoopstrategie.

Het verkopen van jouw huis in de omgeving Winschoten kan een ingewikkeld traject zijn. Met vaak een specifieke reden. Wil je groter of juist kleiner gaan wonen, of moet je verhuizen vanwege een minder leuke reden zoals een scheiding of overlijden? Eén ding is zeker, jouw wensen en situatie staan bij Viva Woonaccent Makelaars centraal. Wij bieden een volledige begeleiding bij het verkoopproces en betrekken jou bij elke stap. 


Het verkopen van jouw woning begint bij het bepalen van een juiste vraagprijs. Viva Woonaccent Makelaars start dan ook met een
gratis waardebepaling. Na deze kennismaking en ons eerste advies kun jij besluiten of je een samenwerking met ons aan wilt gaan.

 Onze klanten geven een 8.7 

op onze verkoop dienstverlening


Klantenreviews verkoopdienstverlening woonaccent makelaars almereStart met Viva: de eerste 3 maanden gratis! 

Wanneer je jouw huis in de verkoop zet bij Viva Woonaccent Winschoten kun je onze makelaardij de eerste 3 maanden gratis uitproberen. Deze actie heet Proefverkopen.

 

Jouw voordeel?

 3 maanden volledige inzet van onze makelaar en het verkooppakket;
 Niet tevreden? Je kunt elk moment stoppen, zonder kosten;
 In deze proefperiode betaal je pas bij een succesvolle verkoop van jouw huis. 


 

Bekijk in de video wat Proefverkopen bevat:Overtuigd? Start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij je meer vertellen over Proefverkopen. 
 De beruchte 'klik'


Als ervaren NVM-makelaar kunnen wij roepen dat wij jouw huis in de regio Winschoten snel en voor de beste prijs verkopen. Een klik met de makelaar is uiteindelijk net zo belangrijk. Nodig ons daarom eens uit voor een kennismaking. Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te plannen of bel direct  0597-424480. Tijdens dit gesprek vertellen wij je je graag meer over onze verkoopdienstverlening. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring