Mijn favorieten


Een gratis waardebepaling in de regio Winschoten 

 


Viva Woonaccent Makelaars komt graag bij jou langs

Wanneer je jouw huis wilt verkopen ben je vaak benieuwd naar de waarde. Deze waarde bepaalt weer in welke prijsklasse je een nieuwe woning kunt kopen, of je restschuld hebt of welke vraagprijs je dient te hanteren. Viva Woonaccent Makelaars Winschoten komt graag langs om de waarde van uw woning te bepalen. Dit is bij ons altijd gratis.Hoe komt een waardebepaling tot stand?

Na het maken van een afspraak komen de makelaars van VIva Woonaccent langs bij jouw woning in Winschoten en omgeving. Let op, een waardebepaling is geen officiele taxatie, maar een schatting van de waarde gebaseerd op o.a.:

 Kadastrale gegevens 
 Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de buurt 

 De locatie van jouw woning 
 Type woning en de staat van onderhoud Advies: waarde en verkoopkansen van jouw woning in Winschoten e.o.

Na het bepalen van de waarde en het opnemen van jouw woning in Winschoten e.o. zal onze makelaar een advies geven betreffende de vraagprijs. Daarnaast geeft hij aan welke sterktes en zwaktes de woning bezit en waarmee de woning evt. verbeterd kan worden, zodat de verkoopwaarde kan worden verhoogd.

Aan de hand van deze kennismaking en ons advies kun jij bepalen of je jouw huis wilt verkopen met Viva Woonaccent Makelaars Winschoten.


 

Een gratis waardebepaling aanvragen? 

Vul het formulier hieronder in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring