Mijn favorieten

Over Ons
Viva Woonaccent, jouw makelaar in Winschoten e.o.Viva Woonaccent Makelaars Winschoten staat klaar voor jouw verhaal en unieke reden om te verkopen of kopen.  Welke wensen beïnvloeden deze keuzes. Door jouw motivatie te kennen bieden wij passende begeleiding en advies, zodat wij de verkoop van jouw woning zo goed en volledig mogelijk kunnen realiseren. Onze ervaren makelaar heeft uitvoerige kennis van de omgeving en is actief in de gemeenten Winschoten, Bellingwedde, Veendam, Pekela, Delfzijl en Appingedam.
 

Wat kenmerkt Viva Woonaccent Makelaars Winschoten?


  Efficiënt én persoonlijk;
  Uitvoerige kennis van de regio;
  Snelle terugkoppeling;
  Overtuigd van onze dienstverlening! Zo overtuigd dat je ons nu 3 maanden gratis uit kunt testen.
Lees hier meer >

 
 
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Als NVM-makelaar in de regio Winschoten onderscheiden wij ons in dit vakgebied op basis van kwaliteit service, advies en vakkennis. Onze makelaar wordt dan ook continue getraind.

Wil jij onderzoeken of wij bij jou passen? 
Plan dan nu een kennismakingsgesprek in. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. 


 


Ondersteuning online marketingprofessionals

Viva Makelaars Winschoten is aangesloten bij het landelijke merk Woonaccent. Hierdoor kunnen wij een uitgebreid verkooppakket inzetten. En worden er verschillende online marketingtools ingezet voor de promotie van onze woningen. 
 

 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wil je kopen, verkopen of je woning laten taxeren? Vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij bellen je z.s.m. terug om een afspraak in te plannen of jouw vraag te beantwoorden. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring